Zorg op maat bij Het Buitenhuis

Stichting Het Buitenhuis levert zorg op maat aan u of uw dierbare. Iedereen heeft andere aandachtsbehoeften en andere hulp nodig en wij proberen daar als Het Buitenhuis zoveel mogelijk op in te spelen. Dit begint al met een zorgvuldige aanmeldprocedure en wordt opgevolgd door persoonlijke begeleiding naar de juiste locatie.

Vaste begeleider
Iedere bewoner heeft een vaste begeleider bij de locatie waar zij terecht komen. Zodra de plaatsing geregeld is maakt de begeleider, in samenspraak met de bewoner, een begeleidingsplan. In dit begeleidingsplan leggen zij vast welke doelen de bewoner gaat nastreven en wat het team daarin bijdraagt.

 

Het Buitenhuiswat bieden wij:

  • 24/7 zorg
  • Professioneel team
  • Rustige en natuurlijke omgeving
  • Veilige woonomgeving
  • Zorg volledig op maat

Huiselijke sfeer met ruimte voor ontwikkeling

De gezinsouders van Het Buitenhuis geven de bewoner een stabiele basis waarin ontwikkeling mogelijk is, vanuit een huiselijke omegeving. Zij bieden hen een veilige basis met zorg op maat in combinatie met de vrijheid die zij aankunnen. Er kan bij ons heel veel, we bieden onze bewoners veel mogelijkheden om hun tijd zinvol te besteden. Tegelijkertijd werken wij op basis van duidelijke afspraken en regels.

Huiselijke sfeer met ruimte voor ontwikkeling
sluiten